Liga Overwatch přilákala davy diváků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Liga Overwatch přilákala davy diváků

Liga Overwatch přilákala davy diváků

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 1. 2018 11:14 8
Reklama

Blizzard se za svoji existenci může pochlubit celou řadou velký úspěchů a všemožných nej a my se nově dozvídáme o jednom dalším takovém milníku. Ten má podobu obrovského počtu diváků, kteří v prvním týdnu věnovali pozornost startující Overwatch League.

Ta během prvního týdne (respektive během prvních čtyř soutěžních dnů) dokázala v rámci nejrůznějších streamovacích služeb přitáhnout hned na desítku milionů diváků. Tato událost se tak okamžitě stala jednou z nejsledovanějších herních událostí vůbec. Tiskovou zprávu vydavatele můžete nalézt na tomto odkazu.

První velká sezóna takzvané Overwatch League tedy zjevně táhne a start dvanáctky týmů přilákal nevídanou pozornost hráčů po celém světě. Detailní rozpis dalších zápasů můžete vidět na dedikovaném webu. K tomu můžeme podotknout, že zobrazené časy jsou vyobrazeny už z našeho pohledu a další zápas tedy proběhne ve čtvrtek v jednu hodinu ráno a utkají se v něm týmy San Francisco Shock a London Spitfire.

Nás už ale v tuto chvíli určitě zajímá váš postoj k takovému sledování ostatních hrajících na té nejvyšší úrovni a zda vás něco takového vůbec zajímá, anebo zda se raději do víru futuristických bitev nevrháte sami.

V případě dodatečného zájmu o samotnou hru si pak určitě nenechte ujít naši recenzi ani příležitost navštívit Xzone, kde naleznete základní i dražší edice hry, a to v případě všech zúčastněných platforem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama