Filmový Tomb Raider v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Tomb Raider v novém traileru

Filmový Tomb Raider v novém traileru

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 1. 2018 09:44 22
Reklama

Na oficiální informace o spekulacemi opředeném novém herním dobrodružství Lary Croft s předpokládaným názvem Shadow of the Tomb Raider sice pořád čekáme jako na smilování, slavná archeoložka o sobě aspoň dává vědět novým filmovým trailerem.

Snímek s lakonickým názvem Tomb Raider bude po patnácti letech prvním filmem, který se adaptaci slavné herní série věnuje. V hlavní roli se představí Alicia Vikander, která v minulosti svou Laru jasně vymezila proti té, kterou kdysi ztvárnila Angelina Jolie. Současná adaptace je mnohem věrnější rebootu herní série a v traileru naleznete celou řadu scén, které si zřejmě pamatujete z vlastního hraní.

Trailer dává znovu poněkud hlouběji nahlédnout do příběhového pozadí filmu, Lara bude pátrat po svém otci a zjevně v průběhu odhalí neočekávaná rodinná tajemství. Kromě toho ale video akcentuje i akci, které by mělo být více než dost. Některé scény sice působí poněkud kýčovitě a to, co hrám zpravidla rádi odpustíme, nám v kině možná přivodí osypky, ale ruku na srdce, žádnou okamžitou filmovou klasiku snad nikdo nečeká.

Snímek má pod taktovkou norský režisér Roar Uthaug, kromě Alicie Vikander v hlavní roli se můžeme těšit na Dominica Westa, známého ze seriálu The Wire: Špína Baltimoru či filmu 300, hlavní zápornou roli obsadí Walton Goggins, kterého jste mohli zaregistrovat například jako šerifa Chrise Mannixe v tarantinovce Osm Hrozných. Snímek do kin dorazí 16. března letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama