Eric Hirshberg opustí Activision Publishing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Eric Hirshberg opustí Activision Publishing

Eric Hirshberg opustí Activision Publishing

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 1. 2018 15:35 1
Reklama

Na nejvyšších místech ve vydavatelství Activisionu již brzy dojde ke změně, neboť se aktuálně dozvídáme o tom, kterak pozici CEO divize Activision Publishing již brzy opustí Eric Hirshberg. Ten byl s tímto vydavatelstvím pevně spojen dlouhých osm let.

Během té doby byl nedílnou součástí mnoha významných i dílčích úspěchů tohoto vydavatele a podílel se mimo jiné na celé řadě titulů série Call of Duty a pomohl vzniknout i sérii Destiny. Zprávu přinesl sever GamesBeat, který mimo jiné informoval o tom, že Hirshberg nejprve informoval zaměstnance. K odchodu by mělo dojít v průběhu března.

Až po informování podřízených zpráva vyšla ven a do médií a teprve poté také byla potvrzena samotným vydavatelem. V rámci hierarchie vydavatele každopádně spadala divize Activision Publishing přímo pod Activision Blizzard a nadřízeným Hirshberga byl Bobby Kotick.

Hirshberg za sebou zanechá poměrně hodně zajímavé výsledky a kupříkladu v roce 2017 byly dvěma nejprodávanějšími konzolovými hrami právě Call of Duty: WWII a Destiny 2 z produkce tohoto vydavatelství. Dalším zajímavým úspěchem je kupříkladu hodnota tržby jedné miliardy dolarů, které dokázala během pouhých patnácti dnů dosáhnout akce Call of Duty: Black Ops 2.

Další Hirshbergovy plány jsou nám prozatím neznámé, a tak nám nezbývá než popřát hodně štěstí a být zvědaví, kam tohoto manažera zavedou další jeho kroky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama