Carmageddon TDR 2000 na GOGu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Carmageddon TDR 2000 na GOGu zdarma

Carmageddon TDR 2000 na GOGu zdarma

David Plecháček

David Plecháček

19. 1. 2018 11:42 2
Reklama

Víte, co je nejlepší? Že když je sleva 100 procent, vlastně nemusíte řešit hodnotu věci, kterou si pořizujete. Tak jako nemusíte řešit předchozí cenu Carmageddonu TDR 2000, protože je ještě více než 24 hodin zdarma. Proto neváhejte, zamiřte na GOG a vezměte si, co má být právem vaše!

Nabídka distribuční platformy GOG vyprší zítra v 15:00. Nepropásněte jí. Carmageddon je totiž klasika, která sice značně zestárla, ale stále si v ní můžete užít dlouhé hodiny zábavy. TDR 2000 ale není prvním dílem, ve skutečnosti mezi nimi ještě existuje Carmageddon II: Carpocalypse Now. Hratelnostní stránku ale tehdejší novinka z roku 2000 nijak nerozšiřovala, noví vývojáři nicméně nedokázali plně navázat na atmosféru a TDR už takového věhlasu nedosahovalo.

Nenechte se nicméně odradit nízkými hodnoceními. Ve své době série vyvolala svou kontroverzí poměrně velké rozčarování - některé verze dokonce lidské oběti měnily za zombie (konkrétně červenou krev za zelenou) - i tak na ní spousta hráčů vzpomíná v dobrém. Pokud si chcete užít zase nějaké retro, můžete si jej vyzvednout pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama