Autoři WRC chystají novou hru s motorkami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři WRC chystají novou hru s motorkami

Autoři WRC chystají novou hru s motorkami

David Plecháček

David Plecháček

19. 1. 2018 13:21 4
Reklama

Vydávat WRC po italském studiu Milestone se evidentně vydavatelům z Kylotonn a vydavatelství Bigben vyplácí. Jak si rallyové závody prodejně vedou nevíme, neboť ani jedna zmíněná strana nezveřejnila žádné statistiky, na druhou stranu se obě opět spojily a společnými silami finišují práce na nové motocyklové hře. A co by je k tomu jiného vedlo?

Novinka se jmenuje TT Isle of Man, přičemž mapuje legendární závody na britském ostrově Man, který se každoročně koná už od roku 1907. Legendární ostrov je známý svou benevolencí k rychlé jízdě, proto jej v minulosti například hojně využívalo BBC se svým Top Gearem, a tamní okresní cesty, na nichž není žádná předepsaná rychlost, jsou pro závody jako stvořené.

TT Isle of Man od samotného počátku koncipované coby závod proti chronometru, tudíž se na něm příliš kontaktu člověk neužije. I tak ale má něco do sebe, stejně jako zmíněná rally, která se konají stejným způsobem. Hodně zdlouhavě tak vlastně kroužíme kolem toho, že Kylotonn vlastně ani moc neriskují – jen místo polních cest zůstane dominantním asfalt, a místo čtyř kol budeme mít pod sebou jen dvě.

To nutně není špatně, především díky tomu, že se Kylotonn s každým rokem výrazně zlepšuje. Stále zůstáváme obezřetní, ale v březnu, kdy TT Isle of Man: Ride on the Edge na PS4, Xboxu One a PC vyjde, se třeba dočkáme příjemného překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama