V přípravě je střílečka s vetřelčí tematikou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V přípravě je střílečka s vetřelčí tematikou

V přípravě je střílečka s vetřelčí tematikou

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

18. 1. 2018 09:45 4
Reklama

Všichni, kdož si rádi hrají na schovku s uslintanými vesmírnými vetřelci, se můžou zaradovat, oznámena totiž byla nová hra z vetřelčího universa. Podle nově oznámených informací ale nová hra spíš než milovníky stealth přístupu potěší akčněji zaměřené hráče a jednat se bude o tříáčkovou střílečku na PC a současnou generaci konzolí.

Pravděpodobná je i přítomnost určitých online prvků, protože za hrou tentokrát nestojí Creative Assembly, tvůrci dobře přijatého a překvapivého hitu Alien: Isolation, ale Cold Iron Studios, jehož členové mají s MMO hrami a střílečkami bohaté zkušenosti. V současné době jsou Cold Iron Studios součástí zábavní společnosti Fox, respektive její herní divize FoxNet Games vzniklé v roce 2017.

I když se novým oznámením pravděpodobně snížily šance, že se vbrzku (jestli vůbec) dočkáme pokračování Alien: Isolation, je oznámení nové vetřelčí hry určitě zajímavou zprávou. Těšit se můžeme třeba na to, že nás hra údajně zavede do takových částí zdejšího světa, s jakými zatím fandové série neměli tu čest. Datum vydání zatím oznámeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama