Reklama na Uplay si nemůže vynachválit PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reklama na Uplay si nemůže vynachválit PC

Reklama na Uplay si nemůže vynachválit PC

David Plecháček

David Plecháček

18. 1. 2018 12:59 7
Reklama

Když vás v našich novinkách odkazujeme na určitá videa, většinou se týkají konkrétních her. Trailery, vývojářské deníčky, nebo třeba souhrnné video o dosažených úspěších daného titulu. Ubisoft na svém účtu na YouTube ale vybočil. Rozhodl se skrze své zaměstnance ukázat, proč francouzský vydavatel miluje osobní počítače.

„První hru, kterou jsem na počítači hrál, byl DOSový Prince of Persia“, „Rainbow Six a PC, pamatuji si, že jsem jej hrával v klanu a bylo to silně kompetitivní“ či „pamatuji si, že to byla vždycky legrace, ale hry jsem neuměl ani zapnout a musela to za mě dělat moje máma“, to jsou vzpomínky vybraných lidí napříč Ubisoftem, kteří vzpomínají na své počátky u svých počítačů. Tak bychom mohli pokračovat i dál.

Stejně tak hovoří i o svých oblíbených značkách, o Steepu, o Assassin's Creed... o všem. Smyslem videa je ale v prvé řadě sdělit světu, jak skvělé může být hraní právě na počítačích skrze Uplay a kolik zážitků lze díky němu zažít. „Když vyšlo Wildlands, všichni jsme jej společně hráli. A jak jsme používali voice chat, muselo to vypadat jak ve školce,“ směje se jedna z dalších tváří na videu.

A když se chválí Uplay, musí přijít na řadu zmínka o samotných počítačích. Ubisoft totiž zastává názor, že to jsou právě počítače, které tlačí průmysl stále kupředu. „Stále více lidí si uvědomuje, o kolik lepší mohou počítače v porovnání s jinými platformami být,“ říká například Darko Supe, jeden z vývojářů na záběrech. Christophe Grandjean dodává, že „je zřejmé, že se PC stalo pro většinu vývojářů a vydavatelů platformou, na níž mohou experimentovat“.

Výhod je samozřejmě mnohem více. Někdo zmiňuje přizpůsobivost, jiný pro změnu oceňuje práci komunity a nedílný a neoddiskutovatelný přínos komunity a jejich tvorby, například i niche věcí, které člověk jinde nenajde. „Je to místo, kde je spousta těch nejvášnivějších fanoušků. Je perfektní doba na to být součástí tohoto systému. Vždycky byla, a vždycky bude,“ končí video jeden z vývojářů. Souhlasíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama