Mobilní Harry Potter odhaluje nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní Harry Potter odhaluje nový trailer

Mobilní Harry Potter odhaluje nový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 1. 2018 14:31 5
Reklama

Teprve nedávno oznámená další hra na motivy Harryho Pottera určená pro mobilní zařízení se ukazuje v novém traileru a sami se tak můžeme zprostředkovaně přesvědčit o tom, jak vývoj titulu od týmu Jam City probíhá a jak aktuálně hra vlastně vypadá.

V té se hráči podívají do slavných Bradavic ještě před příchodem samotného Harryho. Těšit se však i přesto mohou na řadu známých postav. Mezi ty patří například Bill Weasley, profesor Snape, poloviční obr Hagrid a další.

V blíže neupřesněné datum vydání se pak hráči na iOS i na Androidu mohou těšit nejen na příslib velkého a chytlavého vyprávění, ale také na řadu dílčích úkolů a menších příběhových kapitol. Žánrově se má každopádně jednat o RPG, v němž se zhostíte role vlastního studenta a projdete si celá jeho studia na škole čar a kouzel v Bradavicích.

Zavítat můžete na oficiální web, my vedle toho každopádně můžeme ještě připomenout titul Harry Potter: Wizards Unite, který bude, pravděpodobně podobně jako hit Pokémon Go, využívat augmentovanou realitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama