Bonusová epizoda Life is Strange vyjde 6.3.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bonusová epizoda Life is Strange vyjde 6.3.

Bonusová epizoda Life is Strange vyjde 6.3.

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

18. 1. 2018 18:59 3
Reklama

Nad rozporuplným závěrem třídílného Before the Storm, prequelu k výborně přijaté epizodické adventuře Life is Strange, už můžeme rozjímat více než měsíc, všichni majitelé deluxe digitální edice ale ještě stále netrpělivě vyhlížejí bonusovou epizodu. Ta má podtitul Farewell a teď už víme, že vychutnat si ji budeme moci už 6.3.2018.

Farewell by mělo být rozlučkové dobrodružství v pravém slova smyslu, protože v něm budeme mít pravděpodobně poslední příležitost zahrát si za oblíbenou Maxine, hlavní hrdinku původního Life is Strange. Přídavek by se měl časově odehrávat dokonce ještě před událostmi Before the Storm, konrétně těsně před tím, než se mladinká Max odstěhuje z městečka Arcadia Bay a opustí tak i svou nejlepší kámošku Chloe.

Spolu s konkrétním datem vydání bonusové epizody byl stanoven i termín příchodu krabicových verzí Before the Storm. Pro ty, kteří se zakoupením hry vyčkávali až na vydání fyzické verze je tak omím kouzelným datem 9.3.2018. Hra se na nás chystá dokonce ve třech různých variantách krabic od obyčejné, přes limitovanou až po vinylovou. Ve všech třech verzích v krabičce samozřejmě najdete disk se hrou, výše zmiňovanou bonusovou epizodou s mladou Max Caulfield, pár oblečků navíc, ve kterých můžete s Chloe během hry zazářit a také speciální Mixtape mód, který umožní poskládat si vlastní playlist s písniček ze hry.

Nemilou zprávou je, že obyčejná edice bude z počátku dostupná jen v USA a do ostatních regionů dorazí až v pozdějším, zatím neupřesněném, termínu. Nejnablýskanější vinylová edice nabízející mimo representativnějšího provedení krabičky i soundrack na vinylových deskách, pak bude k dostání exklusivně skrze Square Enix e-shop. V našich obchodech tak bude v březnu k dispozici především limitovaná edice, obsahující navíc oproti obyčejné verzi například artbook a soundtrack na CD.

Krabicové vydání Life is Strange: Before the Storm si můžete předobjednat na xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama