Zvolte si diskuzi v hPodu #622
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zvolte si diskuzi v hPodu #622

Zvolte si diskuzi v hPodu #622

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2018 17:00 4
Reklama

Poslední týden uplynul poměrně v poklidu, i když byl o víkendu narušen prezidentskou volbou, která některé členy redakce vyhnala na tak odlehlá místa, jako je Plzeň nebo Černý most. Volby jsou všude, ale nebojte se, my vám rozhodně nebudeme radit, jakému kandidátovi to máte hodit. Máme pro vás lepší návrh - volte hPod! Právě tady máte jistotu, že hry, o nichž si povídáme, budeme i hrát. A rozhodně si to nenecháme pro sebe!

Tak třeba tento týden si kromě obligátních zážitků z uplynulých dní poslechnete Pavlův srdcervoucí příběh z hraní Furi na Switchi, který bude konfrontován se zkušenostmi Davida Rozsívala. Mimo to se podíváme na zoubek hned dvěma projektům, které se věnují nemocničnímu prostředí a když už se světu připomněl Cyberpunk 2077, pohovoříme si i o našich očekáváních stran tohoto projektu.

Náš/váš hPod by ale nebyl sebou samým bez vašich dotazů! Ty nám můžete psát buď níže do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz. Kolem mikrofonu se tentokrát setkáme ve čtyřech, Pavla a dvojici Davidů doplní svým zvučným barytonem Tadeáš. Volte číslo 622, volte hPod! Uslyšíme se v pátek v osm.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama