Shadow of Colossus nabídne foto mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Colossus nabídne foto mód

Shadow of Colossus nabídne foto mód

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 1. 2018 13:11
Reklama

Jistě nemůže být příliš pochyb o tom, že novodobý remaster Shadow of the Colossus pro PlayStation 4 vypadá po grafické stránce čile k světu. V souvislosti s tím uznali tvůrci hry to, že verze pro aktuální generaci konzole PlayStation vypadá dokonce až tak hezky, že si zaslouží přídavek v podobě fotografického režimu.

Ten se přitom dnes pomalu stává standardem a nalézt jej lze i u řady jiných (i podobně remasterovaných) titulů. A konkrétně i v tomto případě se hráči mohou těšit na celou řadu dodatečných možností v podobě filtrů, za pomocí nichž bude možno vytvářet dosud netušené scenérie a portréty. K dispozici bude samozřejmě mimo filtrů rovnou i celá řada dalších dílčích a výslednou fotografii zkrášlujících nástrojů.

Příspěvek na PlayStation blogu přitom hru odhaluje jako vysoce fotogenickou a vytvářet tak půjdou opravdu pozoruhodné obrázky. K vydání přitom dojde již zanedlouho – Shadow of the Colossus dorazí na PlayStation 4 již 7. února a předobjednávat pochopitelně můžete například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama