Pracuje Microsoft na novém Elite ovladači?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pracuje Microsoft na novém Elite ovladači?

Pracuje Microsoft na novém Elite ovladači?

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2018 16:15 1
Reklama

Přišlo nám to lehce absurdní. Fotografie černého vaku, vyndaného analogu nebo detailní záběr na něj. Spousta věcí nám nesedí. Například očividně upravený d-pad. Od pondělí, kdy se tahle zpráva začala šířit internetem, se ale objevila ještě jedna fotka zachycující údajný Elite ovladač v.2 v celé své kráse. A my se sami sebe ptáme – nemůže na tom šprochu být pravdy trochu?

Zdroj všech těchto spekulací není nikterak důvěryhodný. Jedná se na první pohled o obyčejné čínské internetové stránky. Jak ale čím dál více zdrojů dodává, Baidu – jak se tato síť jmenuje – je známá úniky informací o očekávaných periferiích. O důvod víc se na celou problematiku podívat.

V základu jde o trojici fotografií a jakýsi screenshot, který má dokázat, že připojeným zařízením je opravdu Xbox Elite Controller. Ten se i z tak mála informací liší na první pohled. Jednak třemi drobnými řádky diod uprostřed ovladače, a také jiným d-padem. Jenže místo klasické elitovské plošky už původní verze uměla snadnou výměnou nabídnout standardní kříž. Tentokrát kolem něj ale chybí ale znázornění jednotlivých šestnácti poloh ve formě drobných značek. Na poslední, nové fotografii ale už ikonická ploška nechybí. Novinkou by dle ní měl být i grip pro lepší držení.

Tolik k rozdílům viditelných na první pohled. Jestli to jsou novinky nového Elite ovladače, nebo si někdo udělal z internetu srandu, to nevíme a posouzení necháme na vás. Každopádně Baidu u několika obrázků nekončí. Co už patrné na první pohled není, je fakt, že jsou v něm v základu dobíjecí baterie, které se nabíjí prostřednictvím USB-C kabelu (namísto dosavadního microUSB portu). Ovladač by měl mít podporu Bluetooth ke snazší konektivitě s počítači. Poslední informace se týká tříúrovňového nastavení triggerů.

Tyto informace následně potvrdila i stránka Thurrott, která mívá (opět podle několika zdrojů) většinou správné informace týkající se Microsoftu. Thurrott navíc zmiňuje speciální pouzdro, do nějž ovladač na konci vašeho hraní vložíte a on vám jej donabije, abyste byli příště stoprocentně připravení. Ten ale na žádné z fotografií není.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama