Nintendo představuje systém Nintendo Labo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo představuje systém Nintendo Labo

Nintendo představuje systém Nintendo Labo

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2018 22:53 15
Reklama

Za svojí letitou hráčskou kariéru už jsem toho viděl hodně, přesto mě vždycky potěší zjištění, že mě ještě herní firmy umí překvapit. Něco takového se znovu stalo před chvílí, když Nintendo představilo svůj nový projekt Nintendo Labo.

Labo je v podstatě soubor herních periferií pro Nintendo Switch, s jedním drobným, ale velmi podstatným detailem. Ony periferie si musíte napřed poskládat z kartonových šablon. Ekologický a dost unikátní koncept lépe než slova vysvětlí trailer, který naleznete níže.

Nintendo chce tímto koncept spojit radost z hraní s radostí z rukodělného tvoření. Z traileru vyplývá, že si z kartonu lze poskládat malé piano, rybářský prut nebo třeba jakýsi primitivní VR headset. Z našeho pohledu momentálně nejvíc záleží na tom, kolik budou šablony stát, protože předpokládáme, že jeden kus příliš dlouho nevydrží.

Celý systém má přijít do obchodů 20. dubna a můžete se spolehnout, že na našem webu naleznete velmi zevrubné testy. V tuto chvíli nabídka hovoří o dvou tematických balíčcích. Variety Kit nabídne soubor v traileru ukázaných miniher a vyjde vás na 70 dolarů, Robot Kit pak zjevně obsáhne náročnější skládačku zmíněného primitivního „VR“ zařízení a bude ještě o deset dolarů dražší.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama