Jízdní řád nového obsahu pro AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jízdní řád nového obsahu pro AC: Origins

Jízdní řád nového obsahu pro AC: Origins

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2018 10:37 1
Reklama

Assassin’s Creed Origins patří k příjemným překvapením konce loňského roku, a to i proto, že ve čtenářské části ankety INVAZE 2017 obsadil druhé místo v žebříčku těch vůbec nejlepších her. Přestože už v základní hře můžete utopit desítky hodin, hra jako už tradičně obsahuje i season pass. Ubisoft nyní předestřel plán vydávání jednotlivých částí nového obsahu.

První DLC s názvem The Hidden Ones vyjde už příští týden, konkrétně 23. ledna. O jeho obsahu jsme vás již informovali, připomeňme tedy jen, že mezi jeho hlavní prvky patří nová oblast, řada nových vedlejších úkolů a také navázání na hlavní příběhovou linii základní hry. Dojde také k navýšení maximální dosažitelné úrovně na level 45. Pro ty, kteří season pass nevlastní, bude k dipozici za 10 dolarů.

Další rozšíření s názvem Curse of the Pharaohs vyjde 6. března a nabídne úplně nový příběh, zcela nezávislý na základní hře. Budete se v něm muset postavit slavným faraonům a bájným monstrům a vyřešit záhadu toho, proč mrtví vstávají z hrobů. Čekají nás i nové zbraně a oblečení, které bude poplatné egyptské mytologii. Zároveň dojde opět k navýšení maximální úrovně, tentokrát až na level 55. Toto rozšíření bude dražší, vyjde na rovných 20 dolarů.

Třetím přírůstkem, který potěší zejména milovníky historie, bude implementace režimu Discovery Tour, který hráčům umožní získávat informace o starověkém Egyptu bez toho, aby se museli zabývat bojem nebo plněním úkolů. Režim by měl nahradit encyklopedii, která byla přítomna ve starších dílech série. PC hráče možná potěší, že na jejich platformě bude Discovery Tour k dispozici nezávisle na zbytku hry, pokud tedy chtějí jen virtuální prohlídku Egypta bez Bayekova příběhu, dostanou šanci za 20 dolarů. Discovery Tour jinak vyjde jako bezplatný update pro všechny majitele hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama