Focus Home uvádí nové Masters of Anima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Focus Home uvádí nové Masters of Anima

Focus Home uvádí nové Masters of Anima

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2018 11:32
Reklama

Vydavatelství Focus Home Interactive stále řadíme mezi ty menší, na druhou stranu své portfolio neustále rozšiřují o větší či menší hry a rozhodně by nemělo stát mimo proud našeho zájmu. Se společností Passtech nyní představují prostřednictvím traileru strategickou akční hru Masters of Anima.

Masters of Anima bude vyprávět příběh Otta, který se musí vypořádat se silami zla, které se snaží uchvátit celou zemi Spark. Nebudeme na to sami. Na izometrickém dobrodružství nás budou doprovázet společníci v podobě Guardianů, kterých může být až sto. Vývojáři slibují, že jejich ovládání bude vážně intuitivní a plynulé, a to i na gamepadech, jelikož novinka vyjde vedle PC i na Xboxu One, PlayStationu 4 a také na Nintendu Switch.

Novinka z dílen francouzského vydavatele se bude odehrávat real-time, tudíž půjde i správná a rychlá rozhodnutí, která mohou rozhodnout o osudu konfrontací, do nichž se Otto dostane. Jelikož se ale stále jedná o strategicky pojatou akci, půjde i o vhodně zvolenou taktiku, s níž do křížku s nepřáteli vejdete. Typy Guardianů se totiž jeden od druhého liší a každý se hodí pro jinou situaci, respektive pro jinou pozici a úlohu ve vaší „armádě“.

V nabídce aktivit nemohou chybět ani bossové, které vám budou stát v cestě za záchranou světa. Porážení každého z nich přinese něco nového jak vám, tak i ovládaným jednotkám, čímž se souboje opět promění. Jak to celé vypadá vidíte v přiloženém videu. Nezbývá nic než dodat, že Masters of Anima vyjdou ještě teď na jaře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama