DICE zpřístupňuje mapu pro Battlefield 1
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka DICE zpřístupňuje mapu pro Battlefield 1

DICE zpřístupňuje mapu pro Battlefield 1

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 1. 2018 16:03 2
Reklama

Tvůrci Battlefieldu 1 lákají na další zpřístupnění prémiového obsah. Díky tomu se všichni hráči mohou podívat na mapu, jež byla dříve přístupná pouze majitelům přídavku They Shall Not Pass (anebo těm, kteří si zakoupili Premium Pass).

Od včerejška se mohou všichni hráči těšit z toho, že mohou prozkoumávat taje bojů první světové války i na mapě Prise de Tahure. Ta je v tomto případě noční a zveřejněna byla v červenci minulého roku.

Vedle toho DICE rovněž lákají na událost jménem Gallipoli Trial, jež zpřístupní v období od včerejška až do 22. ledna řadu map z ostatních placených přídavků. K mání přitom budou kousky z Turning Tides, They Shall Not Pass i z přídavku In the Name of the Tsar.

Druhá část předposledního přídavku Turning Tides každopádně dorazí již tento měsíc, a to včetně dvojice map Zeebrugge a Heligoland Bight.

Poté již bude na pořadu dne přídavek poslední. Ten ponese jméno Apocalypse a detaily o něm slibují DICE sdílet již velmi brzy. Základní hru i v edici s přízviskem Revolution můžete každopádně nalézt například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama