W40K: Inquisitor-Martyr se chlubí intrem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka W40K: Inquisitor-Martyr se chlubí intrem

W40K: Inquisitor-Martyr se chlubí intrem

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2018 12:37
Reklama

Svět Warhammeru v počítačových hrách dávno zdomácněl a jedním z chystaných projektů, které se věnují futuristické odnoži Warhammer 40k, je i hra s podtitulem Inquisitor – Martyr. Jde o vůbec první akční RPG v tomto prostředí a už nyní si jej můžete vyzkoušet na Steamu v rámci Early Accessu. Za zhlédnutí ale rozhodně stojí i aktuálně vydané intro.

Hru vyvíjí tým ze studia NeoCore Games, který v minulosti vytvoři například trilogii Incredible Adventures of Van Helsing. Inquisitor – Martyr se podle očkávání odehrává v ponurém 41. století a nabídne brutální a neúprosný svět, na který jsou fanoušci Warhammeru zvyklí. V roli inkvizitora si budete muset poradit s hordami heretiků, mutantů, démonů bohů Chaosu a tak dále.

Kromě příběhové kampaně pro jednoho hráče se budete moci zapojit i do multiplayeru, který nabídne kooperaci pro čtyři a především možnost zapojit se některého z inkvizičních klanů. Zajímavým prvkem je budování vlastní pevnosti a napadání těch cizích v rámci PVP. Budete se moci zúčastnit unikátních připravených eventů a v propojených úkolech ovlivňovat osud celého sektoru.

Hra se kasá i svou brutalitou, obří nepřátele lze připravit o končetiny a zbavit je tak různých schopností, těšit se lze i na brutální finishery. Destrukce prostředí, možnost ovládání dopravních prostředků a široké taktické možnosti by měly potěšit každého fanouška totální války.

Inquisitor-Martyr se odehrává v sektoru Caligari, jenž se dělí na stovky hvězdných systémů a tisíce planet. Procedurálně generované mapy a perzistentní univerzum, které ovlivňují činy komunity spolu s příslibem dodatečné podpory ze strany vývojářů slibují nevšední herní zážitek. Plná verze by měla vyjít v tomto roce, zatím jen na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama