Rathalos Edition k MH World i v Evropě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rathalos Edition k MH World i v Evropě

Rathalos Edition k MH World i v Evropě

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2018 15:28 1
Reklama

Nejrůznější speciální edice konzolí už jsou naprosto běžnou záležitostí a snad každý druhý velký AAA titul přijde s tou svou. Někdy jde pouze o jinou barvu, někdy je konzole opatřena celým artworkem a někdy nezůstane ušetřen ani ovladač. Nedávno došlo k oznámení speciální PS4 Pro  Rathalos Edition, vztažené k blížícímu se Monster Hunter World. Pokud jste dosud smutnili, že je dostupná jen v Japonsku, máme pro vás dobrou zprávu.

Evropský PlayStation Blog totiž přišel s oznámením, že se tato edice dostane i na trhy starého kontinentu. Dostupná bude s launchem hry, tedy od 26. ledna. V balení naleznete jak klasickou 1TB PlayStation 4 Pro s unikátním designem, tak i fyzickou kopii hry a navíc několik voucherů na digitální obsah. Ty by vám měly poskytnou Origin Armour Set a Fair Wind Charm Talisman přímo do hry a nadto i speciální dynamický motiv Monster Hunter pro pozadí dashboardu konzole.

Samotná konzole pak bude opatřena šedorudým ztvárněním bájného Rathalose na černém podkladu konzole. Za zmínku stojí i zlaté prvky na vrchní i přední straně konzole. Rudou barvu bude mít i přibalený DualShock 4, i na něm se objeví černé a zlaté akcenty. Celou tu nádheru si můžete prohlédnout v naší galerii.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama