Oznámena FF XV Royal Edition a její obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena FF XV Royal Edition a její obsah

Oznámena FF XV Royal Edition a její obsah

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2018 14:40 1
Reklama

Přestože Final Fantasy XV vyšla na konzolích už koncem předloňského roku, hráči na PC si na svůj výlet musejí počkat až do 6. března roku letošního. Právě tehdy hra dorazí i na Steam, Origin a do Windows Store. Aby to ale konzolistům nebylo líto, nebudou ochuzeni ani oni.

Společnost Square Enix totiž oznámila Final Fantasy XV Royal Edition pro PS4 a Xbox One, která vyjde společně s PC verzí. Tato edice v sobě kromě základní hry bude obsahovat i více než 20 rozšíření, která dosud pro hru vyšla a navíc nabídne nové prvky, jako je větší rozloha mapy Insomnie s novými nepřáteli a vedlejšími úkoly a také možnost přepnout hru do pohledu z vlastních očí. To vše obsáhne i verze hry pro PC.

V rámci rozšířené mapy Insomnie se budete moci utkat s Rulers of Yore a v ruinách vyzvat na souboj nové nepřátele, jako je třeba Cerberus nebo Omega. Royal Edition vám také umožní ovládat Royal Vessel, díky čemuž budete moci prozkoumat oblasti mezi Cape Caem a Altissií. Na palubě lze rybařit a získat tak nové ryby a pokrmy.

Poté, co získáte všechny královské zbraně, budete kdesi ve světě moci najít speciální předmět, který vám zpřístupní drtivé útoky při vyvolání Armigera. Nová edice také přinese archiv, v němž si budete moci prohlížet příběhy Cosmogony, na které jste ve světě narazili. Do hry přibude také spousta nových částí mytologie, ještě více rozšiřujících košatý příběh světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama