Update: Scribblenauts Showdown oznámeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update: Scribblenauts Showdown oznámeno

Update: Scribblenauts Showdown oznámeno

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2018 14:10
Reklama

Sérii Scribblenauts si možná pamatují ti z vás, kteří mají v oblibě kreativní puzzle hry. Svůj život započala na handheldu Nintendo DS v roce 2009 a v průběhu let se dočkala několika pokračování, která se dostala například i na PC či mobilní zařízení. V plánu je zjevně nový díl, který míří na PS4, Xbox One a Switch.

AKTUALIZACE:

Sotva jsme novinku vydali a je tu oficiální oznámení. Warner Bros. Interactive Entertainment v tiskové zprávě uvádí, že hra vyjde na PS4, Xbox One a Switch 9. března letošního roku.Titul nabídne party hratelnost až pro čtyři hráče, několik herních režimů a slovní zásobu čítající přes 30 tisíc pojmů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Dosud oficiálně neoznámený titul Scribblenauts Showdown totiž získal rating organizace ESRB. Z popisu je zřejmé, že svou hratelností nijak zvlášť nevybočí ze systému, který série zavedla. Opět půjde o puzzle, v němž hlavní roli hrají slova. V rámci hry se budete moci zapojit do celé řady aktivit, jako je rybaření, závody či využívání dronů k přepravě předmětů.

Rating upozorňuje na nízkou míru kresleného násilí a občasný nevkusný humor, popis toto demonstruje na občasné nutnosti využít zbraně k poražení protivníků. Zároveň lze pomocí textových příkazů pokousat či sníst některé postavy, což se nám samozřejmě líbí. Ve hře ovšem bude přítomno i zvracení, ačkoli má jít údajně o legrační situaci během soutěže v konzumaci co největšího objemu jídla. Nic dalšího bohužel z popisu od ESRB nevyplývá a nezbývá tak než čekat na oficiální oznámení hry, které bude velmi pravděpodobně doplněno o datum vydání.

Hlavní součástí hratelnosti Scribblenauts je možnost vyvolat si některý z obrovského množství předmětů v databázi pouze tím, že napíšete jeho název. Tento fakt napomáhá kreativnímu řešení problémů a řadě možností, jak se popasovat s jednotlivými překážkami. Předměty mezi sebou můžete také různě kombinovat a textovými příkazy je různě ovlivňovat. Dosud poslední hra série s názvem Scribblenauts Unmasked: A DC Comic Adventure vyšla v roce 2013 na PC, Wii U a 3DS. Obsahovala přes 2000 postav z komiksového univerza DC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama