Cyberpunk 2077 možná uvidíme na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 možná uvidíme na E3

Cyberpunk 2077 možná uvidíme na E3

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2018 10:13 3
Reklama

Na to, aby chystaný Cyberpunk 2077 udělal ve světových i tuzemských herních médiích poprask a znovu připomněl svou existenci, stačil jediný tweet z jeho oficiálního účtu, který nadto obsahoval jediné slovo. A navíc citoslovce pípnutí. Hra od polského CD Projektu RED je ve vývoji už řadu let a s ohledem na masivní úspěch třetího Zaklínače patří k velmi bedlivě sledovaným projektům. Nové informace naznačují, že bychom se prvního bližšího seznámení se hrou mohli dočkat na letošní E3.

Zpráva přichází z polského webu GRYOnline a samozřejmě se nejedná o oficiálně potvrzenou informaci. GRYOnline nicméně tvrdí, že ze dvou na sobě nezávislých anonymních zdrojů mají zprávy o tom, že se na letošní E3 ukáže nejen nový trailer, ale dokonce i hratelná verze. Ta ovšem bude přístupná jen za zavřenými dveřmi.

Minulý týden navíc YouTuber s přezdívkou LegacyKillaHD přišel s informací, že CD Projekt předal technologické demo hry společnosti Sony jakožto jednomu z držitelů platforem, na nichž hra vyjde. Opět se nejedná o potvrzenou informaci, s ohledem na to, že na Cyberpunku se pilně pracuje od vydání posledního rozšíření pro třetího Zaklínače, je velmi pravděpodobné, že letošní E3 by konečně mohla přinést kýžené konkrétní informace.

O hře samotné toho zatím mnoho nevíme, veškeré informace naleznete v našich starších novinkách. Za zmínku rozhodně stojí vládní podpora několika projektů, které CD Projekt RED v rámci vývoje Cyberpunku představil a zažádal o grant na jejich financování. Patří mezi ně například systém živoucího města nebo inovace multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama