Bývalí tvůrci Driveclub zakládají nový tým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bývalí tvůrci Driveclub zakládají nový tým

Bývalí tvůrci Driveclub zakládají nový tým

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2018 15:32 2
Reklama

Tým Evolution Studios by vám určitě nemusel být neznámý a rozhodně by neměl být neznámý těm hráčům, kteří v minulosti zavadili o závody Driveclub či o sérii MotorStorm. Jedná se o zkušené tvůrce a aktuálně se oficiálně dozvídáme, kterak se malá část z nich odštěpila a založila studio vlastní.

To nese jméno Wushu Studios (odkaz na web, v době psaní článku je však nedostupný), sídlí v anglickém Liverpoolu a existuje popravdě již od srpna letošního roku. Dosud však tento ještě relativně nově založený tým držel informace o svém vzniku poměrně pod pokličkou.

A to stejné se každopádně týká i toho, na čem tento tým vlastně pracuje. Jednat se však má pochopitelně o zcela novou IP, nikoli však závodní, jak by mohla předešlá tvorba tvůrců napovídat.

Momentálně jedenáctičlenný tým vytváří neznámý sci-fi titul, jehož premisou má být zejména originalita a pochopitelně také zábava. Od srpna vznikající prototyp prý vypadá slibně a běží na Unreal Enginu čtvrté generace, další detaily jsou však prozatím neznámé a musíme si tedy ještě chvíli posečkat na oficiální oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama