Fortnite již zkusilo na 40 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite již zkusilo na 40 milionů hráčů

Fortnite již zkusilo na 40 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2018 14:52 7
Reklama

Když se objevila akce Playerunknown’s Battlegrounds a když jsme všichni spatřili, jak velký úspěch zaznamenala, tak jsme se jen zdráhali pomyslet na to, že by kdokoli dokázal úspěch a raketový vzestup hry v dohledné době pokořit. Nicméně nyní to vypadá, že právě konkurenční Fortnite má našlápnuto tím nejlepším možným způsobem.

Dnes zveřejněné video zvýrazňuje úspěchy dosažené v prvních 100 dnech od vydání Fortnite Battle Royale a ukazuje ty nejzajímavější statistiky. Mezi ty patří například více než půl miliardy výstřelů a na 125 milionů absolutních vítězství.

Nás však v tuto chvíli zajímá zejména dodatečně zveřejněná statistika týkající se 40 milionů celkových hráčů s tím, že naráz jich bylo do hry připojeno až dva miliony. Ve srovnání s Battlegrounds je však záhodno zmínit, že Fortnite má zjevnou výhodu v počtu zúčastněných platforem (což znamená dvě konzole namísto jedné). Brzy se přitom do hry navíc ještě chystá velká aktualizace přinášející značné úpravy mapy hry.

Celkem živě si přitom vybavuji, kterak jsem si před dvěma lety posteskl nad tím, jak se tým Epic již nevěnuje vývoji her a stará jen o svůj engine. Úspěch Fortnite by však něco takového mohl zvrátit, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama