Super Meat Boy má úspěch i na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Meat Boy má úspěch i na Switchi

Super Meat Boy má úspěch i na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 1. 2018 12:28
Reklama

Obtížných a nervy drásajících her je mnoho a nemusí vždy zrovna jít o tituly z ranku japonských akčních RPG. Pamatujete na Super Meat Boye? Pokud jste jej někdy hráli, tak zcela určitě. Titul, který přivedl nejednoho nešťastníka na samotný pokraj zoufalství, vyšel nedávno i na Switchi. A daří se mu tam skvěle.

Vývojáři ze studia Team Meat se na Twitteru pochlubili, že startovní prodeje na nové platformě se až šokujícím způsobem blíží debutu na Xboxu 360, k němuž došlo v roce 2010. Z reakce je jasné, že podobný úspěch rozhodně nečekali. Hra je na Switchi k mání od 11. ledna, konkrétní čísla zatím známá nejsou. Vývojáři ale slíbili, že kromě vydání digitální verze dojde v budoucnu i na fyzické kopie.

Pokud se vám podaří Super Meat Boy na Switchi absolvovat bez toho, abyste nebohý handheld roztřískali o podlahu, můžete se začít těšit na pokračování. To ponese název Super Meat Boy Forever, pracuje se na něm od loňského roku a mělo by stihnout vyjít ještě letos, a to nejen na Switch, ale také na PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One a mobilní zařízení. Má nabídnout šest příběhových kapitol a dvojnásobek bossů, než jeho předchůdce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama