Netflix na Switchi v dohledné době nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix na Switchi v dohledné době nebude

Netflix na Switchi v dohledné době nebude

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 1. 2018 15:40 5
Reklama

Uplynulý rok ukázal, že Nintendo Switch je velmi schopnou herní platformou, která v tuto chvíli už ani netrpí nedostatkem zajímavých titulů. Co mu ale výrazně chybí je širší multimediální nabídka. Konzole například stále nenabízí aplikace pro YouTube, Netflix či Spotify, tedy něco, co je u konkurence běžné. Bohužel zrovna v případě Netflix se to asi jen tak nezlepší.

Vyplývá to z odpovědi, kterou společnost poskytla jednomu ze zvídavých fanoušků na Twitteru. Na otázku, kdy se dočkáme dedikované aplikace na sledování filmů či seriálů i na Switchi, streamovací gigant odvětil, že nic takového momentálně není v plánu. Ačkoli se tato situace může samozřejmě v budoucnu změnit, moc nás to nepotěšilo. Zvláštní je to i s ohledem na to, že na starší generaci konzolí od Nintenda, tedy Wii U, Netflix funguje.

Streamovací služba je doma na celé řadě mobilních plaforem a obsah můžete klidně konzumovat třeba na svém telefonu. Zatímco na malém čtyřpalcovém displeji se samozřejmě jedná o velice nouzové řešení, 6,2 palců úhlopříčky Switche zní o poznání optimističtěji. Navíc je na mobilních platformách lákavá i možnost stáhnout si například epizody seriálu do interní paměti a sledovat je později v offline režimu. Něco takového by handheldu na cestách přidalo ještě více sexappealu.

Situace se samozřejmě určitě není finální a není vyloučeno, že se v budoucnosti změní. Chabá multimediální nabídka je ale rozhodně něčím, na čem by Nintendo mělo zapracovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama