Další spekulace o datu vydání God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další spekulace o datu vydání God of War

Další spekulace o datu vydání God of War

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 1. 2018 11:47 5
Reklama

Datum vydání nového pokračování série God of War je stále předmětem spekulací a jak jste si možná poslechli v posledním hPodu, tato situace nám mnoho důvěry v brzký příchod hry na naše obrazovky nepřidává. Ostatně, čekali bychom, že v tuhle chvíli už bude reklamní kampaň v plném proudu. Na druhou stranu se objevila nová informace o tom, kdy by se hra mohla na trhu objevit. 

Tentokrát přichází z Portugalska, konkrétně z tamního herního obchodu Mega-Mania. Ten datum vydání udává na 22. března. Ačkoli se nejedná o oficiálně potvrzený termín a je tedy třeba jej brát s rezevou, důvěryhodnost mu dodává hned několik faktů. Jednak se jedná o stejné datum, které se počátkem prosince krátce objevilo na stránce hry na PlayStation Store, ale také se jedná o datum, kdy v roce 2005 vyšel vůbec první díl God of War.

Na fórech hry se navíc členové komunity zastávají obchodu s tím, že data vydání zveřejňuje pouze tehdy, když už jsou napevno daná. Bez zajímavosti není ani fakt, že prakticky všechny velké díly série vyšly v březnu, a to včetně remasteru třetího dílu na PlayStation 4. Jedinou výjimkou je Ghost of Sparta pro handheld Sony PSP, který vyšel 2. listopadu 2010. Doufejme, že je zveřejnění oficiálního data vydání již skutečně otázkou pouhých dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama