Battlefield zpřístupní obsah z DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield zpřístupní obsah z DLC

Battlefield zpřístupní obsah z DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2018 10:12 7
Reklama

Snad ve světle nedávné kontroverze týkající se Star Wars Battlefront II oznamuje tým DICE změny týkající se Battlefield 1. Ty se týkají režimu Operation Campaigns (Operace kampaně) a dotknou se všech hráčů bez rozdílu platformy či vlastnictví DLC.

Více se o Operacích kampaně můžete dočíst například na oficiálním webu hry, nás nyní zajímá především fakt, že dosud měl být tento režim odstupný pouze majitelům Premium Passu, Revolution edice hry, či zkrátka vlastníkům dotčených rozšiřujících balíčků. To však již přestává platit a tento obsah nově DICE uvolňují pro všechny hráče.

Od toho si vývojářský tým slibuje větší zaplnění serverů hry a díky tomu také plnohodnotnější zážitek pro všechny zúčastněné hráče. Nadále však platí, že touto formou zpřístupněný obsah (tedy mapy, vozidla, zbraně atd.) bude i nadále mimo tento režim dostupný pouze těm hráčům, kteří dané DLC vlastní.

Bližší detaily týkající se současného oznámení můžete nalézt na fórech hry, na Xzone vás pak můžeme odkázat v případě, že Battlefield 1 stále ještě nevlastníte a rádi byste se do prvního celosvětového konfliktu touto formou podívali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama