HORI představuje nový gamepad pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HORI představuje nový gamepad pro PS4

HORI představuje nový gamepad pro PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 1. 2018 12:50 11
Reklama

Ne každému vyhovují oficiální gamepady, které bývají přibalovány ke konzolím přímo od výrobce. Nejinak je tomu v případě PlayStation 4, která nabízí celou řadu alternativ k vlastnímu DualShocku 4. Koncem minulého roku bylo představeno několik licencovaných ovladačů, mezi nimi nejspíše nejvíc zaujal HORI Wired Mini Gamepad, cílící především na dětské ruce. Společnost HORI nyní oznámila i další periferie pro konzoli od značky Sony.

Ten se jmenuje HORI Onyx controller a k jeho uvedení na trh dojde už příští týden, konkrétně 15. ledna. Nabídne bezdrátové připojení přes Bluetooth a zaujme dost možná ty, kteří preferují robustnější design ovladače pro Xbox One. Sdílí s ním i asymetricky položené analogové páčky. Jeho součástí jsou i dva zdroje vibrací, nevýhodou je ale absence nabíjecího kabelu v balení.

V tuto chvíli zatím neznáme jeho přesnou cenu, s ohledem na blízké uvedení do prodeje ale její zveřejění určitě nebude trvat dlouho. My už nyní můžeme čtenářům přislíbit, že jsme dostali nabídku k provedení hardwarových testů ovladačů a příslušenství od společnosti HORI. S jejich hodnocením byste se na našich stránkách měli setkat v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama