Ubisoft oznamuje AC Rogue Remastered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft oznamuje AC Rogue Remastered

Ubisoft oznamuje AC Rogue Remastered

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2018 18:09 9
Reklama

Ještě jsme se ani nepřestali radovat z oznámení remasteru Dark Souls pro současné konzole a je tu další velmi podobná zpráva. Ubisoft totiž právě oznámil, že se ještě letos dočkáme remasteru Assassin’s Creed Rogue.

 Titul z roku 2014 vyšel původně ještě na minulou generaci konzolí a zdánlivě zůstal ve stínu svého naleštěnějšího a stejně starého sourozence s podtitulem Unity, který už byl šit na míru konzolím současným. Jenže zatímco Unity se asi už nikdy nezbaví hořké pachuti špatné technické optimalizace a chyb, které jej provázely při vydání, Rogue, onen utlačený levoboček, je mnohými označován za velmi kvalitní přírůstek do košaté série.

O remasteru se ostatně spekuluje už roky a je až trochu s podivem, že k němu dojde až letos. Lepší pozdě, nežli nikdy, říkáme my a jsme zvědavi, zda postarší Assassin obstojí i nyní, ve chvíli, kdy série s aktuálním dílem Origins udělala poměrně odvážný krok novým směrem. Remaster Rogue vyjde na současných konzolích a PC, vyhne se ale bohužel Switchi. Součástí balení bude i veškerý dodatečný obsah a hra využije síly konzolí PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Na nich poběží ve 4K, na rozdíl od běžných verzí konzolí, kde dostane do vínku rozlišení 1080p.

Hra vypráví příběh Shaye Patricka Cormacka, zprvu oddaného asasína, který se v průběhu hry pod tíhou okolností přidá k templářskému řádu. Rogue se odehrává v Severní Americe 18. století a užít si v něm můžete například výlet do New Yorku, plavbu po ledových vodách Atlantiku a mnoho dalších skopičin. Remaster je naplánován na 20. března letošního roku. Ten kalendář se nám začíná pomalu zaplňovat…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama