UPDATE: Remaster Dark Soul v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Remaster Dark Soul v květnu

UPDATE: Remaster Dark Soul v květnu

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 1. 2018 14:35 20
Reklama

Nebudeme dlouho chodit kolem horké kaše. Víte, že mám rád Dark Souls. Víte také, že jsem si v uplynulém roce stačil hodně oblíbit konzoli Nintendo Switch. No a jak to vypadá, na konci května se tyhle dva pojmy budou snoubit v jednom příjemném balíčku.

AKTUALIZACE

Distribuční společnost Cenega v aktuální tiskové zprávě upřesnila, že Dark Souls Remastered vyjdou i na PS4, Xbox One a PC. Hra zároveň využije posílených verzí konzolí a nabídne dynamické 4K rozlišení. Na PS4 a Xboxu One by měl titul běžet v 60 FPS.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Na dnešním Nintendo Direct se totiž v samém závěru objevilo poměrně strohé oznámení, že na hybridní konzoli vyjde remaster prvního dílu dnes už veleslavné série. Dark Souls Remastered nabídne vylepšenou grafiku a framerate, kromě toho v balení také naleznete DLC Artorias of the Abyss, půjde tedy v zásadě o tentýž obsah, který nabídla starší Prepare to Die edice. Termín, který vás jistě zajímá, je 25. květen.

Niže se můžete podívat na celý Direct mini, malé oznámení remasteru Dark Souls začíná v čase 12:52. Zatím nevíme, zda se remaster objeví i na ostatních současných platformách, považujeme to ale za vysoce pravděpodobné. A máme velkou radost, protože nám to výrazně usnadní hraní prvního dílu v některé z příštích sérií Dohrajte s námi. Pokud vás série Souls zajímá, určitě si nenechte ujít dnešní večerní Vidcast, který se jí bude věnovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama