Cyberpunk 2077 se po letech připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 se po letech připomíná

Cyberpunk 2077 se po letech připomíná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 1. 2018 12:14 7
Reklama

Více než čtyři roky po posledním hlášení a dlouhých více než pět let po původním oznámení hry konečně ožívá oficiální twitterový účet RPG Cyberpunk 2077 z dílny CD Projektu RED. A zdá se, že by se v otázce přísunu zpráv a novinek mohlo po delší době přeci jen blýskat na lepší časy.

Předjímat bychom však v tuto chvíli určitě pro jistotu neměli a času máme před sebou jistě ještě poměrně dost, aktuální „pípnutí“ na Twitteru hry však přeci jen alespoň částečně optimistické určitě je.

I samotná cesta k dokončení tohoto projektu bude ještě pravděpodobně pořádně dlouhá, neboť polští tvůrci již v minulosti slibovali, že jejich prioritou je dokončení třetího dílu Zaklínače včetně všech jeho rozšiřujících balíčku. A právě až poté měli v plánu přesunutí pozornosti směrem k další hře – k Cyberpunku 2077.

Teď už tedy nezbývá než se pohodlně usadit a vyčkávat. Čekání na další přísun informací vám už může zpříjemnit atraktivní ukázka zveřejněná na den přesně právě před pěti lety (bráno z pohledu onoho tweetu). Tehdy CD Projekt RED přislíbil přísun dalších informací na 5. únor téhož roku a kdoví, třeba to letos bude ten samý příklad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama