On-line beta Battalionu přijde v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka On-line beta Battalionu přijde v únoru

On-line beta Battalionu přijde v únoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 1. 2018 15:32 6
Reklama

Dlouho očekávaná akce Battalion 1944 v době svého oznámení zaujala především svým zasazením. A po delším očekávání se aktuálně konečně dozvídáme i to, kdy budou moci hráči do tohoto titulu konečně také v širší míře naskočit.

Na Steam a do programu předběžného přístupu hra dorazí již 1. února a podívat se při této příležitosti můžete určitě také na novou ukázku. Ta poodhaluje atmosféru multiplayerových bitev, o kterých pochopitelně bude Battalion 1944 především.

Jistým rizikem zrovna v případě této akce je ovšem ale fakt ten, že hráči tradičních FPS byli v době oznámení zmožení všemožnými moderními érami, nicméně doba postoupila a od té chvíle na trh mimo ostatní menší tituly dorazil například Battlefield 1 či Call of Duty: WWII. Riziko zaběhnuté konkurence se tedy přímo vybízí.

Nechme se však překvapit. První příval informací a dojmů by však mohl přijít o něco dříve, neboť už od 19. do 21. ledna bude ještě probíhat také uzavřená betaverze hry určená pro všechny ty hráče, kteří hru již v minulosti podpořili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama