Beta Sea of Thieves startuje již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Sea of Thieves startuje již brzy

Beta Sea of Thieves startuje již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 1. 2018 14:10 3
Reklama

Jestliže jste zavčasu vyslyšeli naše volání po možnosti otevřeného testu arkádové pirátské akce Sea of Thieves, tak pro vás máme potěšující zprávu. Tato fáze „otevřeného“ testu hry je již na spadnutí a brzy byste měli obdržet i tu svoji pozvánku.

Otevřená však byla v tomto případě pouze možnost registrace do současné fáze testování. Počátkem prosince následně došlo k uzavření bran a od té doby se jen čekalo, kdy proběhne start. Ten se pochopitelně týkal i těch hráčů, kteří si hru zavčasu předobjednali.

Start samotný je aktuálně naplánován na 24. leden (v 8 hodin ráno našeho času) a tehdy se s bandou kamarádů i jinak pro vás anonymních hráčů budete moci vydat prozkoumávat mořské dno, hladiny nekonečných oceánů a pochopitelně také tajuplné ostrovy po švy narvané poklady.

Betatest hry potrvá až do 29. ledna do devíti hodin ráno a týkat se bude jak Xbox One verze hry, tak i té pro PC. I v tomto případě by pochopitelně mělo platit to, že se spolu naráz setkají hráči obou platforem. K tomu jen ještě dodáme, že Microsoft si navrch dovolil vyjmout nutný souhlas s NDA.

Hráči díky tomu budou moci volně pořizovat obrázky, streamovat a vůbec povšechně sdílet své zážitky, takže zcela zkrátka rozhodně nepřijdou ani ti hráči, kteří onu možnost registrace kupříkladu propásli.

Plná veze hry každopádně zamíří do obchodů už 20. března a na Xzone můžete již nyní provádět předobjednávku hry ve verzi pro Xbox One. Další detaily bety pak můžete nalézt například na oficiálním webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama