Šestý díl série Halo letos spíše nečekejte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šestý díl série Halo letos spíše nečekejte

Šestý díl série Halo letos spíše nečekejte

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 1. 2018 11:43 3
Reklama

Od vydání pátého dílu série Halo nás dělí už více než dva roky a o případném pokračování se zatím nemluví. Studio 343 Industries, které má momentálně značku na starost, však na svém blogu slibuje, že nás letos čeká celá řada dobrodružství. Jen asi ne takových, jaká by si většina fanoušků přála.

V příspěvku na blogu hry se o nich rozepsal komunitní manažer s přezdívkou Grimbrother One. Ten hned na úvod zmínil, že ačkoli toho má Halo před sebou letos hodně, nemáme čekat tu nejzásadnější novinku, tedy pravděpodobně uvedení nového dílu.

Mezi události, které Halo letos čekají, patří například nový ročník turnaje Halo World Championship, který započne už tento týden, konkrétně v sobotu 13. ledna. O dalších komunitních akcích se můžete dočíst pod tímto odkazem.

Na aktuální generaci konzolí si můžete zahrát téměř všechny díly Halo. V listopadu 2014 vyšla Halo Master Chief Collection, která obsahuje remastery prvních čtyř dílů série, později přibyla i kampaň Halo: ODST. Pátý díl se dočkal podpory posílené konzole Xbox One X, za zmínku stojí i dvojice strategických titulů Halo Wars, jejichž první díl si na současné generaci můžete zahrát díky programu zpětné kompatibility. Doufejme, že o šestém regulérním dílu série letos alespoň uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama