Furi vyjde příští týden na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Furi vyjde příští týden na Switchi

Furi vyjde příští týden na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 1. 2018 11:26
Reklama

Výrazně stylizovaná a pořádně náročná akční rubačka s příznačným názvem Furi nám zhruba před rokem a půl udělala radost, přestože tak úplně bez poskvrnky to nebylo. V recenzi Davida Rozsívala si hra odnesla hodnocení 3 z 5 a přídomek Bossfight: The Game. Nově budete moci své nervy cvičit i na cestách.

Je to tak, Furi vychází na Switchi, a to už příští čtvrtek, tedy 11. ledna. Vývojáři ze studia The Game Bakers nedělali s oznámením žádné velké ciráty a port odhalili na svém Twitteru s lakonickou poznámkou, že verze pro hybridní platformu od Nintenda bude kompletní edicí veškerého vydaného obsahu a zaplatíme za ni necelých 20 dolarů, tedy zhruba 420 korun.

Furi v sobě kombinuje hned několik žánrů, kromě frenetické hack’n’slash rubačky v něm naleznete i prvky tuhých twin-stick stříleček a na obrazovce se toho v jednu chvíli může dít tolik, až vám budou oči přecházet. To je ostatně i zásluhou neotřelé neonové stylizace, kterou podporuje tepající soundtrack. Jedná se o skutečně náročnou hru a pokud tak docela nedůvěřujete svým nervům, buďte opatrní. Switch je poměrně křehké zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama