Zanedlouho vyjde hra podle seriálu OK K.O.!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zanedlouho vyjde hra podle seriálu OK K.O.!

Zanedlouho vyjde hra podle seriálu OK K.O.!

David Plecháček

David Plecháček

5. 1. 2018 16:30 3
Reklama

Pokud nejste vyložení nadšenci, animované filmy a seriály stejně rychle zmizí, jako se objeví. Hitem posledního roku je seriál společnost Cartoon Network OK K.O.! Let's Be Heroes. Pokud absolutně nemáte ponětí, oč se jedná, podtitul vám napoví, že v hlavní roli budou superhrdinové, z nichž ten nejhlavnější – K.O. - se chce stát nejslavnějším superhrdinou futuristického světa.

Velice střídmý popis vás má uvést do obrazu, o seriál jako takový nám ale pochopitelně nejde. Jelikož je OK K.O.! úspěšnou sérií, snaží se prorazit i do jiných médií. Jmenovitě do her. Let's Play Heroes tak ze seriálu vychází, ale představuje jeho videoherní podobu. Hra, která vyjde v řádu několika dní, představuje retro-stylizovanou beat'em up s RPG elementy.

Pochopitelně se novinka odehrává na stejném místě jako seriál, ve městečku Lakewood Plaza, a hlavním hrdinou nemůže být nikdo jiný, než K.O. Na ukázku ze hry se můžete podívat na následujícím videu, které vám představí všechny klíčové aspekty jak seriálu, tak samotné hry.

Novinka vyjde už 23. ledna. Ačkoliv se může zdát OK K.O.! triviální hrou, podle redaktorů GameSpotu, kteří ji vyzkoušeli už na loňské E3, v sobě ukrývá překvapivě plnohodnotné mechanismy a komplexní soubojový systém.

Nejedná se přitom o jedinou chystanou hru s licencí společnosti Cartoon Network. Autor OK K.O.! Ian Jones-Quartey pro televizní kanál v minulosti připravil neméně populární Adventure Time (česky Čas na dobrodružství), jehož adaptaci chystají vývojáři z Bandai Namco. Adventure Time: Pirates of hte Enchiridion vyjde na PS4, XO, PC a Switchi letos v létě a půjde o open-world adventuru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama