Slender Man bude mít vlastní film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slender Man bude mít vlastní film

Slender Man bude mít vlastní film

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 1. 2018 13:21 2
Reklama

Tajemná postavička Slender Mana je známá nejen v herním průmyslu – ostatně samotná původní myšlenka na tuto tajemnou a zápornou postavu původně vznikla jako součást soutěže na novou urbanistickou legendu. Námět se uchytil a kromě toho, že jsme se mohli dočkat hned dvojice her – Slender: The Eight Pages a objemnějšího Slender: The Arrival, se také tento rok dočkáme nového celovečerního snímku.

Ten dorazí do kin v průběhu května tohoto roku a cílit bude samozřejmě zejména na fanoušky hororů. Otázkou ovšem je, nakolik zvolený režisér francouzského původu jménem Sylvain White dokáže oslovit a prolomit prokletí žánru, který je ke všemožným průšvihům a béčkovým snímkům poměrně náchylný. Jako tvůrce přitom neoplývá kdovíjakými zkušenostmi a když pomineme seriálovou historii, tak má s napínavým žánrem zkušenosti například se snímkem Tajemství loňského léta 3.

Nechme se však překvapit – přiložená ukázka je určitě zajímavá a slibuje přítomnost nám hráčům a fanouškům napínavých vyprávění povědomou figuru vytáhlého chlapíka. Ten má zálibu v unášení osob a má rovněž pazoury dlouhé tak akorát na to, aby se správnými tvůrci v pozadí dokázal vystrašit i diváky v sále či u obrazovek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama