Chystá se třetí poslední beta Monster Huntera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se třetí poslední beta Monster Huntera

Chystá se třetí poslední beta Monster Huntera

David Plecháček

David Plecháček

5. 1. 2018 16:09 6
Reklama

Vydání Monster Hunter World je pro všechny lovce velkou událostí. Capcom si je moc dobře vědom toho, jaký klenot ve vlastní sérii má a jak velká touha po velkém Monster Hunter je na platformách, kde nikdy nebyl. Ať už máte PlayStation 4 nebo Xbox One, je na co se těšit. Pokud ale máte prvně jmenovanou platformu, Capcom vám dá opět malý dáreček.

Opět se bude konat betaverze Monster Hunter World, opět ale bude po vzoru předchozích dvou specificky limitovaná na PlayStation 4. Ta třetí, podle všeho poslední, bude probíhat mezi 19. a 22. lednem. Hráči v ní naleznou stejný obsah jako v předešlých dvou případech, tedy lov Jagrase, Anjanath a Barroth, ale přibude i nový quest s Nergigantem.

Aby Capcom mohl spolu s hráči slavit poslední předběžnou ukázku hry, vydal nový trailer, který prezentuje několik známých i neznámých monster už tak bohatého světa. Specificky se ukázka týka tzv. Elder Dragons, nelítostných draků, s nimiž si není radno zahrávat a dráždit je bosou nohou. Navíc vydavatel potvrdil, že se World dočká i dodatečného obsahu v podobě nových monster, přičemž prvním z nich bude Deviljho.

Finální verze hry vyjde 26. ledna na PlayStation 4 a Xboxu One, mnohem později by měla vyjít i verze pro počítače. Orientačně se počítá s podzimními měsíci. Hru si ale můžete předobjednat na všechny platformy už teď, a to skrze eshop Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama