Switch zažil v USA rekordní start
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch zažil v USA rekordní start

Switch zažil v USA rekordní start

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 1. 2018 16:00 11
Reklama

Snad nikdo nemůže příliš pochybovat o tom, že se z Nintenda Switch vyklubal vcelku významný úspěch. Pro mnohé to přitom jistě mohlo být i překvapením – hardwarově slabší přírůstek do současné generace konzolí neměl nejlehčí situaci už jen proto, že na trh dorazil později, odcházet však bez pochyb bude se ctí.

Nově se totiž dozvídáme o tom, že konkrétně ve Spojených státech se tato konzola stala nejrychleji se prodávající herní konzolí vůbec. Celkově konzole Switch dohnala svého předchůdce Wii U za méně než rok od zahájení prodejů a právě v Americe dokázala za prvních deset měsíců dosáhnout rekordních prodejů a oslovit celkem 4,8 milionů zákazníků.

Měřítko je to poměrně zajímavé a velmi konkretizované, faktem však je, že v oněch prvních deseti měsících se žádné jiné konzoli v USA takto dobře nevedlo. Kupříkladu velmi úspěšné Wii v období téže délky zavítalo do inventáře čtyř milionů domácností. A to se zkrátka počítá.

Opět ale nezbývá než podotknout, že onen celkový vítěz této generace se ukáže až časem a mamutí podíl na tom bude mít podpora vydavatelů a jejich chuť vydávat na to či ono zařízení své tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama