Fable, Perfect Dark či Forza jsou prý ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fable, Perfect Dark či Forza jsou prý ve vývoji

Fable, Perfect Dark či Forza jsou prý ve vývoji

David Plecháček

David Plecháček

4. 1. 2018 12:48 4
Reklama

Když byl loni v říjnu Tyler Malka nařčen ze sexuálního obtěžování, herní fórum NeoGAF se otřásalo v základech. A že základy nebyly dostatečně silné prezentoval i exodus veteránů NeoGAFu do nově vzniklého projektu ResetEra. Ten převzal po své alma mater pozici jednoho z nejdůležitějších herních fór vůbec, a svou pozici dokázal během třech měsíců několika úniky potvrdit. Ani teď to nebude jinak.

Tentokrát jeden z členů ResetEry přišel s balíkem informací týkající se Microsoftu a jeho Xboxu. Ačkoliv zdroj nepodkládá vyřčené hry žádnými konkrétními důkazy a musíme spoléhat jen na jeho věrohodnost, kredibilitě mu napomáhají dřívější úniky, které se následně potvrdily. Kobrille, jak si náš zdroj říká, totiž například správně rozluštil otázku, co nás mělo od Microsoftu čekat na E3 2016. A pochopitelně nejen to.

Tentokrát hned zkraje roku odhaluje, s čím Microsoft přijde v roce 2018. Ve svém seznamu má několik stálic, ale i několik překvapení. Například zmiňuje Forzu Horizon 4. Překvapení? Nikoliv. Kromě strohého údaje o pokračování ale Kobrille říká, že se festival ze slunné Austrálie přesune více na severovýchod – do Japonska.

Pak už se seznam rozrůstá do méně očekávaných rovin. Lidé si samozřejmě kladou otázku, jestli studio The Coalition pracuje jen na dalších Gearsech nebo jestli jeho zaměstnanci nekutí něco jiného. B je podle všeho správně. Vývojáři prozatím posledního dílu by prý měli vyvíjet (nebo alespoň vypomáhat) se sérií Perfect Dark. Ta je sice známá first-person pojetím, nově by se ale měla odehrávat pohledem ze třetí osoby. Právě proto by měli být zaměstnanci The Coalition těmi pravými, kdo se novinky ujme.

Ještě větším překvapením je údajná příprava nového dílu Fable. Po uzavření studia Lionhead už snad nikdo nedoufal, že se toto RPG někdy vrátí, ale údajně jej chystá jedno z britských studií. Konkrétní informace ale nemáme. Stejně tak se musíme spokojit s informací, že nějaký z týmů pracuje i na nové hře s mechy. Zda se jedná o novou IP nebo o pokračování nějaké známé série zůstává nejasné.

Ani oznámené hry nezůstávají s novými informace pozadu. Halo je tu s námi dokonce dlouhou dobu, a i tak by se mělo dočkat nového obsahu. Konkrétně nového režimu, který by pojal větší počet hráčů. To samé se de facto dá říct i o novém Crackdown – dle našeho zdroje by totiž dosud nemastně a neslaně prezentovaná hra by měla dostat nový rozměr s kampaní, kterou půjde prolézt od začátku až do konce až se třemi přáteli. A nezapomínejme na Age of Empires 4, o něm bychom mohli brzy slyšet mnohem víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama