Focus představuje adventuru The Council
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Focus představuje adventuru The Council

Focus představuje adventuru The Council

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 1. 2018 14:41
Reklama

Tvůrčí tým jménem Big Bad Wolf ruku v ruce s vydavatelstvím Focus Home Interactive představuje svůj nový titul spadající do žánru výpravných epizodických adventur. Projekt nese název The Council a sázet chce zejména na náročné volby s reálným dopadem na další směřování příběhu.

Spolu s tím budou ony volby mít v této epizodické příběhové adventuře také přímý dopad na to, jakým způsobem se budou nadále odvíjet osudy jednotlivých postav. Těžká rozhodnutí každopádně slibují doprovázet hutný příběh o vraždě, kterou v zajímavé atmosféře hry nadále pronásledují intriky a zrady.

To vše se odehrává na konci 18. století na odlehlém anglickém ostrově, odkud není úniku a kde se střetává sebranka zdánlivě velmi nesourodých postav. Mezi ty patří například i postavy historické typu Napoleon Bonaparte či George Washington.

Každá z postav přichází na ostrov s vlastní skrytou motivací.

Hostem těchto postav je tajný Lord Mortimer a záhadný příběh se začne dávat do chodu v souvislosti se zmizením jeho matky. V tu chvíli rovněž vyplouvá na povrch fakt, že každá z postav přichází na ostrov s vlastní skrytou motivací.

A nejen tu bude zapotřebí odhalit, a to v v doprovodu rovněž slibně vyznívajících RPG prvků, díky nimž bude moci hlavní postava odemykat a vylepšovat vlastní schopnosti. Ty bude následně nutné použít zejména v rámci komunikace s ostatními charaktery.

Teď už si ale nenechte ujít premiérovou ukázku a těšte se na další informace. První epizoda adventury The Council každopádně vychází již v průběhu února, a to na PC, Xbox One i na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama