Zkuste demo projektu HL: Opposing Force 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste demo projektu HL: Opposing Force 2

Zkuste demo projektu HL: Opposing Force 2

David Plecháček

David Plecháček

29. 12. 2017 12:59 6
Reklama

Je zvláštní, že i s odstupem let vychází tolik modifikací pro Half-Life nebo jeho druhý díl. Snad je to přesvědčení, že už nikdy nic z tohoto světa nevznikne a chuť po dalších dobrodružstvích, které moddery lákají při tvorbě dalších modifikací. Další projekt ale navazuje trochu někde jinde: nečerpá totiž svou inspiraci z her od Valve, nýbrž z rozšíření od Gearboxu.

Možná někdy dojde na to, abychom si první Half-Life prošli i s jeho datadisky v Dohrajte s námi, ale i kdyby se tak nestalo, možná jste někdy slyšeli o rozšíření jménem Opposing Force. V něm se poprvé v sérii Half-Life nezhostíme legendárního nemluvy Gordona, ale projdeme si události z druhé strany pohledem vojáka Adriana Shepharda. Studio NervenHölle-Team Adriana oživuje s pokračováním Opposing Force 2.

Opposing Force 2: Lost je ale ve skutečnosti modem pro druhý Half-Life. Grafická stránka tak vychází z modernější iterace a tým modderů se za ní rozhodně nemusí stydět. Na rozdíl od jiných prací je ale OP2: Lost mnohem dál a nakonec dojde k finálnímu vydání. To je plánováno na březen 2018, už teď si ale můžete stáhnout demoverzi, která prezentuje pět map. Odkaz naleznete pod tímto odkazem.

Konečná hotová verze jich bude samozřejmě obsahovat víc, ale ty současné by navíc měly být detailnější. Shepardovým úkolem bude probojovat se až k základům citadely a zabránit jejímu dokončení. Jestli dostojí originálu uvidíme už za tři měsíce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama