Verze WoT 1.0 s novým enginem bude v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Verze WoT 1.0 s novým enginem bude v březnu

Verze WoT 1.0 s novým enginem bude v březnu

David Plecháček

David Plecháček

28. 12. 2017 11:37 10
Reklama

V dubnu oslaví World of Tanks sedmé narozeniny. I když se to bude zdát tristní, stále se jedná o hru, která nedoznala finální podoby. Její aktuální verze nese označení 0.9.21, a i po letech komunita čeká na to, až bude legendární WoT definitivně hotové. Všichni se dočkáme v březnu příštího roku. Navíc Wargaming významně upraví i grafickou stránku hry.

„Update 1.0 je skutečně velká změna. Ačkoliv duch hry zůstane stejný, představení nového grafického enginu povede k rapidnímu zlepšení zážitku, než jaký představuje pouhé zvýšení rozlišení,“ popisoval přechod do ostré verze Miloš Jeřábek. Dosud se WoT opíralo o engine australské společnosti BigWorld, nově ale přejde pod engine přímo vyvíjený Wargamingem na míru pro World of Tanks.

Core Engine, jak se nová hnací síla hry nazývá, by měla změnit hru od samého základu. Nabídne dynamickou změnu terénu, vliv počasí na jeho chování, úpravy a lepší zpracování částicových efektů stejně jako lepé ztvárněnou fyziku vody. Navíc veškeré elementy jednotlivých map, počínaje terénem, vodou, rostlinami, nasvícením a konče budovami, Wargming vytvoří znovu od základu. Dočkat bychom se měli i zničitelného prostředí.

Změna enginu samozřejmě proběhne až s verzí 1.0. Už teď si ale PC hráči mohou vyzkoušet výkon hry pomocí tzv. enCore dema, které je k dispozici na oficiálních stránkách hry. Odkaz naleznete zde. Z něj pochází i jedno z videí přiložených k této novince, druhé poté láká na vydání hry ve verzi 1.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama