Nintendo odkládá 64GB karty pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo odkládá 64GB karty pro Switch

Nintendo odkládá 64GB karty pro Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 12. 2017 13:38 6
Reklama

Jestliže jste již netrpělivě očekávali příchod větších 64GB paměťových karet pro Nintendo Switch a s tím spojené omezení nutnosti stahování dodatečného obsahu v případě objemnějších her a těch, které se na původní kartu zkrátka nevešly, tak pro vás máme bohužel nemilou zprávu.

Nintendo totiž údajně odsouvá vydání těchto karet, a to nejdříve až do roku 2019. Do té doby tedy bude zřejmě nutné laborovat s tím, jaké tituly si kdy stáhnout. Maximální podporovaná velikost přídavných paměťových karet je sice stanovena na 2 TB, i tak se ale jedná pro mnohé hráče o nepříjemné omezení, a to nemluvě o tom, že takto velké karty ještě nejsou na trhu dostupné.

Současná verze konzole má každopádně integrované 32 GB interní úložiště (ze kterého je hráčům nadále k dispozici pouze 26 GB) a maximální velikost paměťových karet s hrami má tutéž hodnotu. A tomu tak zřejmě ještě nějakou dobu bude. Důvodem jsou dle magazínu WSJ údajné technické obtíže a na další detaily (včetně samotného oficiálního prohlášení) si ještě budeme muset každopádně počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama