Novým PS Plus kraluje Wayne a Adam Jensen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novým PS Plus kraluje Wayne a Adam Jensen

Novým PS Plus kraluje Wayne a Adam Jensen

David Plecháček

David Plecháček

27. 12. 2017 18:50 6
Reklama

PlayStation Plus hry jsme čekali až dnes večer. Jejich únik nám ale vzhledem k natáčení invazního podcastu ulehčuje značně práci. Stále sice neznáme kompletní nabídku na všechny konzole, jichž se placená služba týká, ale na hlavní hvězdy večera se už začíná stáčet kužel světla reflektoru.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jak Xbox, tak Sony naděluje coby opožděné dárky slušné kousky. Zatímco na zelené konzoli si od ledna můžete užívat Zombi a The Incredible Adventures of Van Helsing 3 a díky zpětné kompatibilitě Tomb Raider Underworld a Army of Two, modráci se mohou těšit na Batmana od Telltale a především na poslední Deus Ex od Eidos Montréal.

Série s Brucem Waynem v hlavní roli nepatří mezi nejlepší, se kterými Telltale přišlo, ale zdaleka nepatří ani k těm nejhorším. Pětidílný Batman má něco do sebe a rozhodně byste si jej neměli nechat ujít. Vlastně ani Mankind Divided nedosahuje kvalit Human Revolution, ale pořád se jedná o perfektní pokračování diverzifikovaného světa budoucnosti s Adamem Jensenem.

Pokud k tomu přihodíte stálici That’s You, dostanete kompletní seznam her a PlayStation 4. Otázkou stále zůstává starší generace a kapesní Vita. Jakmile budeme večer moudřejší, dozvíte se to i vy.  

AKTUALIZACE

Předchozí prakticky zaručené informace se potvrzují. Opravdu se v lednu dočkáme Batman: The Telltale Series a Deus Ex: Mankind Divided. Kromě toho a stálice That's You si můžete užít VR hru StarBlood Arena, která prověří vaše reflexy v tradiční střílečce v netradičním pojetí virtuální reality. 

Zajímavý je i výběr na další platformy. PlayStation 3 své věrné předplatitele obdaruje hrou Sacred 3 a Book of Unwritten Tales 2, na kapesní Vitě se pak dočkáme Psycho-Pass: Mandatory Happiness a Uncanny Valley, druhou jmenovanou hru pak spustíte i na tradičním PlayStationu 4. Jste spokojení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama