Co týden dal: INVAZI a začátek svátků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co týden dal: INVAZI a začátek svátků

Co týden dal: INVAZI a začátek svátků

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 12. 2017 17:00 1
Reklama

Je 24. prosince, v době vydání tohoto textu už zřejmě většina z vás sedí u štědrovečerního stolu, hoduje s rodinou, zabíjí kapra, loupí cukroví, dobaluje poslední dárky, vyhání kočku z koruny vánočního smrku nebo dohrává poslední match v PUBG, protože v obýváku už zvoní zvoneček. Tak jako tak jsme spolu dokráčeli na až na sváteční konec letošního roku a vy právě ochutnáváte poslední letošní “souhrn”, tentokráte speciální, věnovaný konci roku. A je jedno, kdy se do něj pouštíte, důležité je uvolnit se a naladit na vlnu bilancování.

UŽ JE TADY ZAS

Co týden dal: INVAZI a začátek svátků
i Zdroj: Hrej.cz

Po roce! Tradiční, každoroční veselice všech zlých jazyků a ostrých diskutérů se vrací. I v roce 2017 hodnotíme a rozebíráme letošní dění na herní scéně, a i letos bylo podkladů k diskuzi více než dost. Již tradičně probíhá hlasování dvojím způsobem. Konkrétně prostřednictvím speciálních podcastů, kde ve dvou částech redakční herní matadoři i novější tváře hájí své adepty na tituly roku v různých kategoriích, a také ve formě hlasování vás, čtenářů a fanoušků, kde můžete dle svého uvážení protlačit na stupínek vítězů své letošní favority. Právě zmíněný speciální podcast a jeho připravovaná druhá epizoda by vám s rozhodováním mohla částečně pomoci.

Obě části se od sebe nicméně (opět tradičně) liší. Zatímco vy volíte v tradičních kategoriích určovaných žánrem hry, redakční výběr probíhá v o něco netradičnějších ohledech. Zatím jsme se tak shodli na nejlepších příbězích, designu, grafice, audiu a na nejzajímavějších inovacích hýbajících průmyslem. Jako každý rok je ale nutno brát slovo shodli s rezervou. Jak si můžete sami poslechnout, i letos se o své preference rvali účastníci do krve a dojít ke kompromisu bylo někdy během na dlouhou trať. A to nás příští týden čeká dalších pět bodů diskuze! Zbývá nám rozhodnout, kdo je nejlepším hlavním hrdinou, nejlepší novou značkou, kde najít nejlepší otevřený svět, co nás nejvíce překvapilo a samozřejmě i zklamalo.

Vy naopak rozhodnete, co je tou nejlepší střílečkou, tím nejhutnějším RPG, kde nejlépe nasajete vůni vysokooktanového paliva, co volit když si chcete nejlépe zaskákat po plošinkách, porovnat síly s reálnými protivníky, nebo kam nejlépe investovat peníze v rámci rozšiřujících balíčků a DLC. A samozřejmě nesmí chybět ultimátní kategorie nejlepšího herního počinu uplynulého roku. Tak rozhodujte a hlasujte!

DO PŘÍŠTÍHO ROKU

I přes počínající vánoční období ale nezalezeme do svých brlohů a nenecháme web napospas osudu. I v průběhu nadcházejících dnů můžete očekávat zásobu článků a novinek z herního světa. Na druhou stranu se během silvestrovských oslav odmlčí pravidelný Co týden dal. A není se mu co divit, když pomineme technické mezery během letošních ročníků Gamescomu a E3, přicházel se železnou pravidelností shrnující článek týden co týden. Zhruba v polovině roku se také změnilo jméno autora, na postu pravidelného pisatele jsem vystřídal Davida, a od té doby trávím víkendy pročítáním článků já :).

Dnes se však žádným zevrubným bilancováním uplynulého týdne zabývat nebudeme. Všichni se přepínáme do svátečního režimu a na řadu přichází klid, setkávání s příbuznými a obecně čas trávený ve společnosti nejbližších. Je tak možná na čase na chvíli vypnout své Xboxy, PlayStationy, PC, odložit Switche i mobily a jít se věnovat rodině. Nebo je třeba přizvat ke hraní, obzvláště pokud pod stromečkem najdete novou konzoli, nové herní periferie nebo placky s novými peckami.

Do příštího roku ještě chvíle zbývá, tak je jen na vás, abyste si ji užili plnými doušky. A i když na podobná přání dojde i během zmíněného posledního letošního podcastu, přeji vám jménem celé redakce krásné prožití vánočních svátků a u souhrnu zase na viděnou v roce 2018.

Tak i během něj Hrajte s námi!

Videa a podcasty za minulý týden: Dohrajte s námi: Mafia II #11Hrajte s námi: Farming Simulator na SwitchiHrajte s námi: theHunter: Call of the WildRetro Hrajte s námi: Jazz Jackrabbit (1995)Hrajte s námi: VR okénkoHrajte s námi: Overwatch Winter Wonderland 2017Vánoční veselení s Hrej.czHrajte s námi: Just Dance 2018Invazní hPod #618

Recenze za minulý týden: Euro Truck Simulator 2 - Italia, Life is Strange: Before the Storm - Episode 3: Hell is Empty

Články za minulý týden: INVAZE 2017INVAZE 2017 – volba redakce, část 1

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama