Únik dat láká k podpoře myši u Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik dat láká k podpoře myši u Xboxu

Únik dat láká k podpoře myši u Xboxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 12. 2017 12:45 4
Reklama

V pravidelných intervalech býváme ujišťováni o tom, že Microsoft stále ještě chystá podporu klávesnic i myší u Xboxu One s tím, že plnou zodpovědnost za implementaci a samotnou formu použití plánují ponechat na samotných tvůrcích her. Nicméně žádné další detaily již celá léta nevíme. Nový únik informací však o něčem přeci jen napovídá.

Již ze samotné podstaty takového úniku je však zapotřebí mít se na pozoru, neboť jde pochopitelně o neoficiální zdroj informací a jako takový je třeba jej brát s určitou formou nadhledu. Tak jako tak tento únik pojednává o oznámení příchodu slibované podpory myši a klávesnice a o dalším sblížení platforem počítačů a Xboxu. Uniklé prohlášení již samozřejmě není k dispozici, jeho vyfotografovanou verzi si ale můžete prohlédnout například na webu Gamer Professionals.

Takovéto uniklé oznámení má každopádně formu tiskové zprávy, jež vyzdvihuje brzkou existenci takzvané Xbox Master Race. Zda je však na tomto něco pravdy a zda se oficiálního odhalení dočkáme již brzy, to teprve uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama