Steam spustil velké slevy i Steam Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam spustil velké slevy i Steam Awards

Steam spustil velké slevy i Steam Awards

David Plecháček

David Plecháček

22. 12. 2017 11:55 10
Reklama

Víte, jak se pozná, že přišla zima? Steam spustil zimní slevové šílenství. Jak už to tak bývá, největší digitální distribuční kanál zlevnil nepřeberné množství slev všech různých her, takže pokud vám něco chybí ve sbírce nebo chcete někomu nadělit příjemný dárek za minutu dvanáct před Vánoci, teď je ta správná chvíle.

Zimní výprodej bude trvat skrze celé svátky a skončí až po novém roce. Do sedmé hodiny večerní, 4. ledna 2018, máte čas na to pořídit si všechno potřebné. Rozepisovat se o seznamu všech her je zbytečné, zamiřte rovnou na stránky Steamu nebo rovnou do programu ve vašem počítači. Až tam ale budete, mohli byste se podílet na výběru Steam Awards, jejichž volba právě začala.

Dnes se hlasuje v kategorii Pokaždé jiné dobrodružství (vybírat můžete mezi třetím Zaklínačem, Dishonored 2, Divinity: Original Sin II, třetí sezónou The Walking Dead od Telltale a prequelem Life is Strange), nicméně každý den přijde na řadu kategorie jiná. Jejich rozpis a především finalisty všech kategorií naleznete pod tímto odkazem.

My jsme před časem v našem podcastu o „vlastních Steam awards“ rozhodovali, zajímá nás ale i váš názor. Nevíme, u které hry máte Nervy v kýblu, nebo kterou považujete za Stále novou hru. Můžete nám do diskuze klidně své vlastní výherce napsat. A pak nezapomeňte, že dnes dojde ke spuštění čtenářské části hrejácké Invaze. Svůj hlas nezapomeňte vhodit i tam. A pak si večer poslechněte podcast s první částí té redakční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama