Star Trek: Bridge Crew lze už hrát i bez VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Trek: Bridge Crew lze už hrát i bez VR

Star Trek: Bridge Crew lze už hrát i bez VR

David Plecháček

David Plecháček

22. 12. 2017 11:17
Reklama

VR hry obecně tak trochu proplouvají kolem nás, hráčů, aniž by v nás zanechaly pocit výjimečnosti a toho, že právě tuhle pecku si zapamatujeme na hodně dlouho. Žádná z nich není výjimečná, jedinečná a i když nemusí být nutně špatné, zkrátka se ani z jedné hry nestanou legendy. Pokud někdo měl sílu někoho přesvědčit, byl to Star Trek. I ten ale zklamal.

Komunita kolem jedné z nejslavnějších filmových a seriálových značek je dostatečně silná na to, aby svou hru táhla a aby se o ní dlouhodobě hovořilo. Víte, kdy vyšel Bridge Crew pro VR headsety? Už v době před E3. A od té doby, kromě recenze, nebyl důvod o troufalém pokusu Ubisoftu psát. Po dnešku ale může být všechno jinak – pokud už není pozdě.

Společnost totiž vydala nový opravný balíček, který ze hry snímá povinnost vlastnit VR headset. Nově tak nepotřebujete ani Oculus Rift, ani HTC Vive a ani PlayStation VR k tomu, abyste si Bridge Crew plnohodnotně užili. K tomu, abyste hru ovládali, vám nově poslouží pouze gamepad nebo klávesnice a myš.

Třešničkou na tom všem je, že pokud máte kamaráda, který VR vlastní a rád v něm tráví čas, můžete s ním hrát, i když vy budete hrát ne-VR verzi. Bude tak rázem mnohem snazší obsadit si vlastní posádku, jelikož bariéra v podobě virtuální reality zmizí a mohou se zapojit i ostatní. Update už by měl být k dispozici, více ho poté rozvádí následující video. Star Trek: Bridge Crew si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama