Zaklínač 3 nově s podporou Xboxu One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 nově s podporou Xboxu One X

Zaklínač 3 nově s podporou Xboxu One X

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 12. 2017 08:26 1
Reklama

Zaklínač 3: Divoký hon vyšel už před více než dvěma lety, jeho kvality ale v hráčích napříč platformami rezonují dodnes. Košaté RPG se dočkalo i dvou rozšíření, která svou kvalitou v lecčems předčila základní hru. Pokud jste si nedávno pořídili posílenou konzoli od Microsoftu, možná máte nyní o důvod víc se k dobrodružstvím Geralta z Rivie vrátit.

Hra totiž konečně dostala update 1.60, který přináší podporu Xboxu One X. Silnější verzi konzole od Sony přitom hra podporuje už několik týdnů. Hráči na silnějším Xboxu si budou moci užít celou řadu grafických vylepšení a úprav, na výběr bude ze dvou režimů, v nichž můžete hru spustit.

Jak už název napovídá, 4K Mode vám umožní vychutnat si hru v rozlišení 4K, případně v supersamplovaném rozlišení na Full HD obrazovkách. Druhou variantou je Performance Mode, který nabídne dynamické rozlišení, oscilující mezi 1080p a 4K, přičemž bude stále cílit na 60 snímků za vteřinu. Oba tyto režimy navíc podporují funkci HDR. Ta v brzkém updatu přibude i do verze pro PlayStation 4 Pro.

Poznámky k updatu navíc zmiňují vylepšené stíny, filtrování textur a ambientní okluzi. Na Xboxu One X by si hráči měli užít i detailnější textury. Máte silnější konzoli od Microsoftu? Láká vás kvůli novým vylepšením návrat do obřího světa třetího Zaklínače? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama